[ A Shelton - Cégbemutató ]

A Shelton Magyarország Építő és Szolgáltató Kft., vagy röviden Shelton Magyarország Kft., mint a Shelton Telekommunikációs Tanácsadó Kft. jogutódja Magyarország egyik vezető távközlési szolgáltatója. A piac bővülő igényeinek eleget téve, dinamikusan fejlődve teljes tanácsadást és hálózatépítési-, fejlesztési szolgáltatást nyújt partnerei részére. A cég valamennyi – Magyaroszágon mobiltávközlési hálózattal rendelkező vagy annak kiépítését végző – telekommunikációs szolgáltató partnere. Emellett megrendelőink között tudhatunk néhányat a világ távközlés-technológiai iparának jelentős képviselői közül is. Széleskörű tevékenységünkkel és többéves tapasztalatunkkal segítjük az említett szolgáltatók és gyártók távközlési hálózatának fejlesztését. A tervezés és kivitelezés mellett a hatósági engedélyeztetésben is Magyarország vezető vállalata vagyunk, csakúgy, mint a magyarországi TETRA bázisállomások telepítésében.

Az elmúlt időszak tapasztalataira építve és a változó piac igényeinek megfelelően vállalatunk szolgáltatásainak körébe felvette az elektromos hálózatok tervezését, kivitelezését, LAN és strukturált hálózatok tervezését és kivitelezését, alközponti rendszerek és a hozzájuk tartozó hálózatok kiépítését, acélszerkezetek, épületek tervezését és kivitelezését, valamint természetesen mindezen szolgáltatások engedélyeztetési folyamatait. A Shelton Magyarország Kft. gyors, hatékony és minőségi megoldást kínál a mobiltávközlési-, acélszerkezeti-, elektromos- vagy beltéri hálózatépítési piac, illetve az építőipar valamennyi szegmensében.

Összegzés a menedzsment számára

Vállaljuk az Önök távközlési vagy építőipari-, acélszerkezeti elképzeléseinek megvalósítását az ötlet megfogantatásától a kulcsrakész műszaki átadásig, valamint az ezzel összefüggő menedzsment feladatokat. Ez lehetőséget nyújt Önöknek a teljes beruházás egyszerű és folyamatos áttekintésére, csak egy partnerrel kell kapcsolatot fenntartaniuk, s így időt, energiát, végső soron pénzt takarítanak meg. Tapasztalatainkat és lehetőségeinket tekintve maximálisan megfelelünk egy ilyen jellegű kapcsolat elvárásainak és vállaljuk a megállapodással járó feladatokat, azoknak az Önök igényeinek megfelelő végrehajtását.

Kiemelt előnyök

Bátran állíthatjuk, hogy a Shelton Magyarország Kft. ma piacvezető abban, hogy szolgáltatásait saját erőforrások felhasználásával nyújtja, ezáltal költség és időtakarékos megoldásokat biztosít megrendelőinek.

Kölcsönös együttműködés

Minden adat, dokumentum, megszerzett információ, amihez vállalatunk az együttműködés ideje alatt hozzáfér, bizalmasan kezelt, harmadik személy részére ki nem adható információnak minősül. Társaságunk és az üzemeltetett minőségirányítási rendszer garantálja azok ennek megfelelő kezelését.

A Shelton Magyarország Kft. magyarországi piaci helyzetéből és kapcsolatrendszeréből eredően diszkréten és rövid határidővel tudja megoldani olyan komplex feladatok elvégzését is, ami több érintett féllel vagy hatósággal történő egyeztetést igényel.

Összegzés

Vállalatunk 1998 óta vesz részt a nagy távközlési szolgáltatók hálózatának fejlesztésében. Ezen idő alatt több mint 1000 állomás teljes akvizícióját és több mint 2000 előzetes riportját készítettük el, az általunk összeállított műszaki tervdokumentációk száma meghaladja az 1500-at. Az elmúlt évek alatt több mint 300 állomás teljes, kulcsrakész kivitelezését, és 12.000 méternél is hosszabb belső hálózat strukturált kábelezését hajtottuk végre.
A Shelton Magyarország Kft. minden olyan eszköz és szakmai tudás birtokában van, amivel képes bármely megbízást teljesíteni a távközlés területén, mindezt hatékonyan, és problémamentesen. Munkatársaink szakmai felkészültsége és sokéves tapasztalata a biztosíték arra, hogy a szerződések végrehajtása és a megvalósítandó beruházás kivitelezése kimagasló minőségben, a megbízó elvárásaihoz igazodva történjen.
Mindezek alapján szolgáltatásaink és garanciáink biztosítják a beruházások gyors realizálását, lerövidítve az ezzel járó munkafolyamatokat, ezáltal gyorsabb megtérülést eredményeznek.