[Karrier]

Töretlen terjeszkedésünk miatt vállalatunk folyamatosan keres jó képességű szakembereket technikai és adminisztratív területre egyaránt. Tisztában vagyunk vele, hogy az igazán alkotóképes, termelő személyek csak ritkán és akkor is viszonylag rövid ideig vannak állás nélkül. Ezért is célunk az, hogy kommunikációban legyünk olyan jelöltekkel, akiket érdekel a telekommunikációs piac, akik szívesen csatlakoznának egy profi, fiatalos, dinamikusan fejlődő csapathoz akár most, akár a nem túl távoli jövőben.

Gyors és hatékony belső képzési rendszerünknek köszönhetően képesek vagyunk mindössze alapvető szakmai végzettséggel rendelkező emberekből rövid idő alatt szakértőket faragni, ezért várjuk a jelentkezőket minden általunk képviselt területre.

Azok számára, akik már most profi szintet képviselnek a tevékenységünkbe illő szakmai területen, speciális vállalatirányítási módszerünknek köszönhetően előrelépési lehetőségeket kínálunk.

Küldje el szakmai önéletrajzát és motivációs levelét személyzeti osztályunk számára, és munkatársunk egy héten belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Miként a növények sem azért kapaszkodnak meg, hogy helyben maradjanak, hanem, hogy még magasabbra kússzanak, eképp az ember is. Természetünknél fogva nem azért ragadjuk meg sorról-sorra a felettünk lévő dolgokat, hogy ott maradjunk, ahol megkapaszkodtunk, hanem hogy egyre magasabbra jussunk.”
Henry Ward Beecher